Trasiga stövlar hagen

Äntligen börjar mörkret försvinna. Solen är uppe redan vid 7. Så skönt och jag är otroligt glad och tacksam över detta.
 
Det var trevligt i stallet igår, trots att Rosen stod längst bort i hagen. Och denna årstiden är det inte kul, speciellt inte nu när mina Hunters har gått sönder... Men jag klarade mig ganska bra. 
 
Vinterpälsen börjar verkligen komma av nu. Så mycket hon fäller! Galet. Det blev premiär för att stå ute och borsta i år. Det var både ljust och soligt och kändes skönt att slippa stå i ett rum fullt av damm, som uppstår när man borstar henne. 
 
 
Vi jobbade från marken idag. Repgrimma och tyglar var det enda vi använde och det guick ganska bra. Tränade mest i skritt påå lite volter och böjningar. Men både jag och hon tycker det är klurigt att jobba från marken, så det säger sig självt.
 
Efter en tio minuter longerade jag henne i Corallen också. Hon lyssnade bra och hade även ordentliga galoppsprång. Tänk om den var så när jag red också, haha. Vi får fortsätta jobba med det. 
 
Sen blev det såklart mockning och plock i sadelkammaren innan jag åkte hem för att plugga. Har franskaprov idag, och ikväll kommer mormor och morfar på middag. Både vi och de har ju varit utomlands så nu ska vi prata om våra resor och äta Taco-paj. Vegansk såklart. Snart hittar ni receptet här på bloggen!
Allmänt, Vardag, Vardag med häst | |
Upp