Min fina katt, hosta, tid och annat ingen bryr sig om

I torsdags kände jag mig inte suverän, om vi ska säga så. Men hela dagen gick bra trots min hemska hosta. Dock mådde jag värre i fredags. Därför fick jag lov att stanna hemma, skippa ridning både fredag och lördag. På söndag hade jag nog, och åkte till stallet och jag och Michan tog en uteritt tillsammans. Kanske inte det smartaste, då jag blev sämre under kvällen och fick stanna hemma både måndag och tisdag. Idag var jag tillbaka i skolan och imorgon lär jag åka till stallet! Kanske inte kommer bli det mest andfådda passet, kanske bara longering eller markarbete respektive promenad. Eller så blir det ett lugnt pass med lydnad på banan. Vi får se hur jag känner och vilket humör Rosen är på. 
 
 
Jag försöker lägga väldigt mycket tid på plugg nu, men det är svårt. Blir så lätt distraherad, speciellt när jag inte fattar, orkar eller kan. Upp med mobilen eller fram med youtube, snackar med en kompis eller går och lägger mig. Jag har så svårt att hitta fokus och inspiration och detta gäller också på lektionerna. Men jag vet inte hur man gör annars!
 
På fredag har jag iallafall franskaprov, och nästa vecka historiaprov. Historia, samhällskunskap och religion är de ämnen jag tycker är mest intressanta. No är jag inte bra på, inte matte heller. Dock kan jag ta mig egenom biologi, det fattar jag någoluda vad det handlar om. Sen har jag väl mina sturkor i, utöver so, engelska och svenska. 
 
Snart är det dock redan påsklov och veckan efterdet är det praovecka för oss. Är sjukt taggad, hoppas på att trivas jättebra på min praoplats som jag kommer berätta mer om sen! Dessutom fyller jag år snart, och det är väl kul det med.
 
Haha, men vad snackade jag om förut... Nu måste jag plugga.
 
Kram!
 
 
Allmänt, Vardag | |
Upp