Konserter i sommar

En sommar utan konserter är ingen bra sommar i min mening. Jag älskar att gå på konserter och jag är så glad att jag redan har biljetter till tre i sommar. Sen kommer det självklart bli lite grönanspelningar och förmodligen generellt fler än de som jag faktiskt har biljett till just nu!
 
Så sommaren kommer börja med Håkan Hellström i Ullevi. Fick till slut tag på biljetter och ska gå med två kompisar. Vi har ståplats och, vad ska jag säga mer än att jag är sjukt taggad!!! 
 
 
Sedan, en månad senare kommer jag och samma kompisar se Rihanna! Så otroligt taggad på det också, vi skulle köpt golden cirkel här men fick tyvärr inte det, men vi får nöja oss med vanlig ståplats. Ska bli så kul, älskar hennes senaste album (och alla tidigare också för den delen) och ska bli väldigt coolt att coksåe få se The Weeknd och Big sean. Blir nog en riktigt bra show!
 
 
Sist men absolut inte minst, The One and Only Queen B! Här var också tanken att köpa golden cirkel eller vanlig ståplats, dock hade vi ganska otur och fick sittplats. Men, vad gör det. Vi ska se Beyonce! Så otroligt coolt och kommer bli en riktigt bra konsert, det är jag säker på.
 
Allmänt, Fangirl | Beyonce formation tour, Fangirls, Håkan Hellström Ullevi, Rihanna Anti | |
Upp