Alldeles oförtjänt

Att jag har en sån otroligt fin häst är helt sjukt, och jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna henne. Eller allt annat fint i mitt liv. jag är verkligen tacksam varje dag.
 
Denna dag har varit bra för det mesta. Klockan 12 slutade jag redan och då blev det stall!!! Jag och Michelle red båda på banan först och sen ut en stund. Vi red säkert i 70/80 min och det var underbart i det fina vädret.
 
Har också skafat ett par ridstövlar! Är jättenöjd. Eftersom att det är svårt att hitta riktigt bra som inte är gjorda av läder så valde jag att köpa begagnat. Tycker att det är okej, trots att jag gärna inte till vardags gillar att använda animaliska produkter. Nu går iallafall inte pengarna till fel ficka och det var dessutom några kompisar till oss som sålde.
 
Men smutsiga blev de dock efter redan första ritten. Bara att putsa!
 
Hade lite att göra innan jag kom hem vid sju, då slängde jag i mig mat och nu är det plugg. Har också pratat lite i telefon med Stella som jag saknar jättemycket. So-prov imorgon och fler prov nästa vecka. Helgen är full av saker som ska göras och imorgon ska jag klippa mig! 
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Kram!
 
 
Allmänt, Vardag, Vardag med häst | |
Upp