Helgens palner

Veckan har bara runnit iväg och jag har så mycket som behövs få gjort. Dessutom har jag haft en sån otrolig sömnbrist sedan vi kom hem, (för er som är nya - förra tisdagen kom jag hem efter en 5 veckors lång backpacking resa i Sri lanka). Jag känner mest för att åka till ica, sitta hemma och frossa med godis, men ska verkligen hålla mig till helgen. Tar en kopp te och frukt istället. Elller popcorn, vem vet.
 
Igår var jag hemma från skolan faktiskt, magont och hade inte sovit nästan på de senaste nätterna. Satt hemma och gjorde alla uppgifter samt städade rummet och redigerade bilder från Sri lanka. Idag ska jag plugga inför ett musikförhör samt planera lite med konserter, tänkte jag. Man vet aldrig hur det blir haha. 
 
Imorgon, fredag. Då har jag mitt musikförhör, och efter skoldagen som jag slutar 15.30 blir det nog att åka till stallet. Ridning på banan, mer om vad vi gör får jag ta ikväll när jag planerat det. Annars ska jag chilla, inget planerat.
 
Lördag - uteritt, chilla hemma och kanske träffa några kompisar, eller ha myskväll hemma med någon. Känner för att ta det lugnt, men vi får se hur det blir med det ;) .
 
Söndag också stalldag, om det är fint väder kanske lite extra mockning och gos. Vi får se. Annars kanske uteritt med mycketgalopp? Hmm. 
 
Vi hörs snart. Kram.
 
Vardag | |
Upp