Jag ger upp

Jag har alltid älskat djuren, och att inte äta dem har ju varit självklart sedan jag förstod vad även en fisk var. De växer inte på träd, de lever lika mycket som en gris.
 
Men, vad är felet på människor? Jag vill skrika. Jag vill sparka, jag vill slåss. Jag vill att alla på vår planet ska få höra vad jag vill säga. För jag är så sjukt trött på att det ska vara normalt och okej att döda andra. För det är det? Varför kan inte folk se felet med att äta en gris? En ko? En fisk? Ett rådjur, en älg, en bläckfisk, en kyckling, en struts, en kalv? När ska folk inse felet med att dricka kalvens mjölk, bidra till tuppkycklingarnas död? När ska vi stoppa massmorden? När ska vi sluta bära ett lidande djurs skinn på våra kroppar? En fångad minks päls på mössor? HUR SKA JAG FÅ FOLK ATT FÖRSTÅ ATT DET ÄR FEL?
 
Jag blir frustrerad. Frustrerad över att argumentera mot att döda djur. Argumentera mot att dricka kalvens mjölk. Argumentera mot att bära kossans skinn. Jag är trött på att argumentera för en nyttig och sund samt snäll livsstil för djur och natur samt för mig själv. Är det inte logiskt att jag hellre äter bönor än en gris? Varför är det så konstigt?
 
Varför är det så konstigt att inte vill titta på stressade och lednsa djur på Zoo? Varför är det så konstgt att jag är emot delfinshow - när miljoner djur behöver lida. När kolmården bidragit till 60 delfiners död?
 
VARFÖR ÄR DET SÅ KONSTIGT ATT JAG VILL VARA SNÄLL?
 
För det är så enkelt som att jag vill vara snäll. Samtidigt så vill jag inte att vår planet ska dö eller att jag ska leva ohälsosamt. 
 
Ni förstår nog inte min frustation. För det är fullt normalt att tyck det är okej att döda. 
 
Det var allt för dethär lilla hat-inlägget, varsågod - keep living your life and kill everyone else (förutom din hund (!!!!!!!))
 
 
Allmänt, Djurrätt, Långt & läsvärt | | 2 kommentarer |

My Instagram's

Bara jag som är ubsessed med feed på instagram? Har haft ett som jag hållt sedan april typ, men för några veckor sedan bytte jag feed till ett lite "höstigare" tema. Idk om jag gillar det, men bilderna jag har passar iaf :)
 
Och om ni följer mig på instagram vet ni hur beroende jag är på citat? Jag samlar på citat haha :) In och följ mig på instagram nu! @silkejs
Allmänt, Sociala Medier | | En kommentar |

My loves

Hej!
 
Sorry for bad update. Men som ni ser är det lite nytt på bloggen, ny header osv, vilket jag jobbade med under helgen. Nu jobbar jag på 3 längre inlägg som kommer upp i augusti, och tiden räcker inte till nu ;) 
 
Idag ska jag lämna in min dator men lär få den tillbaks redan imorgon, så update kommer imorgon. Ikväll ska vi knacka dörr för världens barn (samla in pengar) och när jag kommer hem, typ vid nio ska jag plugga. Lång dag och jag längtar såååå till helgen.  Edit: Jag mådde inte så bra idag och åkte hem från skolan och deltog ej i dörrknacningen, tyvärr. Och datorn lämnas in någon annan dag.
 
Vi hörs, här fick ni se att jag lever iaf.
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp