Kommentarer av folk

"Fast du får ju inga proteiner" jaså, det visste jag inte. Vad konstigt att jag inte har någon brist på proteiner då eftersom jag varit vegan i 5 månader.
 
"Men man måste ju mjölka kossorna, då är det väl lika bra att vi dricker mjölken" och du är...? En kossa? Nej, troligtvis inte eftersom du inte hajat grejen med att kossan får mjölk när den har en kalv, som kalven ska dricka men inte får eftersom vi separerar kossan och kalven för att vi vill ha mjölken.
 
"Kan du ens äta vete då? " *SKRATTAR* Har vete ögon, hjärta och ett nervsystem?
 
"Fisk äter du väl, ellerhur?" När började fiskar växa? 
 
 
Allmänt, Vegan | |
#1 - - #zacke_love♥:

Faaaan asså jag gråter på riktigt, såg din video på yt "animalrights". Jag håller helt med dig, ja, jag äter kött (ibland) och det finns inget man kan ångra mer än jag gör det! Är själv vegetarian ish asså i skolan och så skulle gärna bli det hemma men det finns sånna rätter som jag tycker är så goda att jag bara måste äta det lixom.
Men däremot så undviker jag äkta päls och skinn osv. Jag vill bli som du är fin och du menar vad du säger på ett bestämt sätt men utav vilja att se förändring. Startar jag blogg så kommer det för fan att länkas både blogg och din video!!
För så jävla många gånger som jag har frågat mina vänner varför dem inte testar det vegetariska valet!?
Jag älskar att det finns dem som bryr sig som jag gör, men det behlvs fler för att göra förändring i världen. Vi kan hjälpas åt att övertyga fler om man tycker lika! För ingen kan väl tycka det är bra att döda och tortera????

Svar: Man får börja smått och bygga sig uppåt. Om några år kommer du om du fortfarande vill med säkerhet vara 100%vegansk. :)
Silke

Upp