Just a normal thursday

Alltså, idag har det varit en ok skoldag. Jag har dock haft samma presentation i flera olika klasser hela dagen, och det har varit ganska chill. 
 
Efter skolan, vid 16-tiden köpte jag lite punschrullar vegan ofc. (vilket jag kallar dammsugare) och drack te med pappa på ett fik. 
 
Sen slängde jag mig i sängen när jag kom hem. Borde ha pluggat men jag var helt slut och hade så ont i ryggen och jag ville bara somna. Men jag hängde på datorn ett tag och sedan lagade jag mat. Mamma och pappa jobbar som bara den med att få klart vår pool (trappen hade gått sönder så det tog lite stopp medans vi väntade på reparation) så jag fik fixa käk till familjen. Blev veg. scnitzal med pommes, tomat och sötsursås. Klassiker för mig och enkelt. 
 
Så nu har jag precis ätit, och ska, ska plugga lite. Sen fixa för skoldagen imorgon samt planera helgen då jag kommer vara trapt här hemma haha. Ska försöka hitta på något kul utöver stallet. Kanske göra en till video? Hehe. Annars blir det väl stallet och kolla dokumentärer hela helgen, som vanligt.
 
Tråkig update för dagen, men har inte gjort så mycket. 
 
 
Kolla vad fint. Är inte så hype på tatoos men denna var så fin! Bild från google ;)'
 
Här är min första youtube video :)
Allmänt | |
Upp