Håkan och Plugg

Här sitter jag i min säng, skiter i att plugga och tänker att jag kan ju passa på att skriva ett inlägg istället. 
 
Det är så mycket som händer i skolan och privat. Tankar kring allt och val jag vet att jag en dag kommer stå inför. Mycket vem är jag och hur vill jag vara också. Precis som det är att vara tonåring.
 
Idag, medan mina kompisar skaffat Håkan biljetter (JA, jag är avis) så har jag varit i stallet, i en dimma som hållt i sig hela dagen. Mamma och Freja (hunden) var med och vi hade en mysig uteritt. Jag har träffat en kompis också och varit och handlat. 
 
Det är otroligt kallt och jag måste köpa ny vinterjacka och vinterskor. Jag har ett par timberlands som jag älskat, men numera känner mig äcklas av och inte vill använda - så ska sälja dem och skaffa några snygga skor i syntet. Vad har ni för skor på vintern?
 
Mitt problem med mina fötter och knän som jag haft i några år har blivit värre och det är jobbit, då jag ej kan delta på idrotten. Tack och lov kan jag ju rida iallafall.
 
Imorgon ska vårt familjehemsbarn firas lite då hon fyller år kommande vecka. Kommande vecka som dessutom är proppad med läxor och prov, men förhoppningsvis hinner jag träffa kompisar och min kusin också - och sen är det lov!
 
 
 
Allmänt | |
Upp