Fullproppad helg <3

Helgen har varit underbar! Har for once hunnit med så mycket och mår bra efter en sån helg. Bättre än att sitta hemma och slöa hela dagen. Dock hade jag velat hinna med stallet mer än vad jag gjorde.
 
På fredagen slutade vi ca 30min tidigare, dvs. kl 15 och då gick jag och två kompisar och fikade. Jag tog en supregod smoothie av annanas, spenat och, hmm... Kommer inte ihåg haha :) Sen åkte jag hem, och gick ut med hunden när hon tyvärr blev attackerad av en annan hund. är fortfarande i chock, men jag mår bra och hon fick ett par bitmärken. 
     På eftermiddagen pluggade jag i två timmar (APPLÅDER) och på kvällen var jag med massa kompisar och kom hem vid midnatt. 
 
Lördagen firade vi brorson 1 år <333 och jag träffade nästan hela släkten, mysigt! Lillkusin följde med till marknad en liten sväng sedan tills vi åkte hem och åt hembakad pizza, och senare godis och såg på film. 
 
Söndag, idag, var jag och lillkusin i stalet innan nio på morgonen och pysslade med Rosen, red på banan och mös. Sen fick vi skynda hem och jag duschade & fixade mig och åkte iväg i 5 timmar, och nu har jag kommit hem och ätit, ska sätta mig ned med läxor.
 
Det blir mycket i veckan nu, så nu får jag ta tag i veckans läxor!
 
 
Jag och Freja på promenad innan hon blev påhoppad.
 
 
Brorson och familj skaffade 2 katter efter flytt till hus.
 
Hoppas ni haft en fin helg! <3
 
Allmänt | |
Upp