Förberedelse för tölt

Hej och godnatt - typ. Jag är så trött och har ont i hela kroppen, stel som en pinne. Skulle behöva stretcha lite oftare, men aint' nobody got time for that ;)
 
Igår red jag för Johanna, och det kändes jättebra. Hon känner mig verkligen och hon vet hur jag tänker och jag vet att jag kan säga till om det inte känns bra. Och när hon lär ut både visar hon och förklarar samt ger liknelser och berättar varför vi gör så och så. Det känns bra och efter att jag ridit för henne vet jag vad jag ska jobba på.
 
Jag ville jobba med tölten igår - men det blev mest övergång till tölt. Rosen börjar lätt gå emot och då måste jag veta hur och vad jag ska göra då för att både hon och jag ska mjukna för att få en tölt utan dragkamp.
 
Fortsatte jobba med det idag i stallet. Det gick toppen så det var ju skönt.
 
 
Resten av dagen har jag ätit sushi och städat. I stort sett, och köpt kanelbullar tills imorgon. Hade gärna bakat men känns som det hade tagit för lång tid och jag behövde städa och bara chilla.
 
Igårkväll började jag kolla på en dokumentär också, men han inte se klart den då jag somnade, haha, så det lär jag väl se klart den ikväl.
 
Nu väntar lite chips och fix av lite bilder, samt ett blogginlägg som ska skrivas. Ha en trevlig lördagkväll!
 
 
Allmänt, Vardag, Vardag med häst | |
#1 - - Matilda:

Superfin ponny, älskar skogsbilden!
Sv: Tack!

Svar: Tack så mycket! Det är en islandshäst ;)
Silke

Upp