Byte av stall

Hej hörni!
 
Tänkte berätta om lite vad som händer just nu - mest kring Rosen. 
 
Det största som kommer hända i slutet av oktober nu, är att Rosen och jag ska flytta till ett nytt stall. Det har verkligen varit ett svårt - mycket svårt beslut att ta. Jag trivs bra där vi är nu, (och inte nog med att Rosen stått här sen jag började rida henne), men jag tror att det kommer bli jättebra på nya stället. 
   
 Rosen kommer få gå med tre andra isisar, som även några vi känner har, så det känns tryggt. I stallet är det också lite andra hästar - någon travare och någon annan större tror jag. 
 
Jag hoppas och vet att vi kommer få det bra, men jag har en otroligtsvår beslutsångest kring allt och att göra en sådan stor förändring som jag och Rosen ska göra känns jättesvårt. Speciellt att jag tar detta beslut och Rosen inte har någon aning om det. Jag är verklige jättenervös.
 
Annars så går det sakta framåt i ridningen. Tyvärr har jag så mycket i skolan och speciellt såhär innan ett lov, som jag har v 44. Ska försöka komma ut att rida imorgon, söndag, och sen rider jag ju alltid måndag kväll. Blir bara ett par tre gånger just nu. Hatar mörkret dessutom, måste åka och köpa lite nya reflexer och sånt så att det blir lite roligare! Ska också köpa lite nytt inför flytten så får försöka slite med mamma eller pappa till hööks någon dag, hehe.
 
Allt för nu!
 
Hur är allt för er? tell me!
 
Allmänt | |
Upp