Stockhoooolm

 
 
Hade någon frågat så hade jag igårkväll när jag kom hem från Stockholm sagt att jag varit borta i tre dagar, trots att det bara varit en dag i huvudstaden hemifrån.
 
 
 
 
Sushi till lunch för min del.
 
 
 
 
 
Jag och Stella var på en teater/monolog på kvällen.
 
 
Stockholm by night.
 
 
 
 
 
 
 
På pressbyrån fanns OATLY mjölk! Yay!!
 
 
 
Jag och Stella köpte MER och gav till Röda Korset, som gärna tog emot drickor att ge bort till flyktingarna som skulle komma. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
 
Allmänt, Foto | | Kommentera |

Helt fel

Tanken var att jag skulle åkt till huvudstaden idag, mn istället så har jag haft en lugn morgon, ätit sudhi med en kompis, jobbat lite och varit i stallet - besöker Sthlm imorgon istället. Har varit en riktigt lång dag och morgondagen lär kännas ännu längre.

I måndags gjorde jag typ ingenting, var iväg en stund på förmiddagen bara. 
Älskar denna outifiten?? Lär köra på den imorgon också. Jeans från BIKBOK, vanligt svart linne och vit "kofta"? Som jag ej vet vart den är ifrån. Och korta utbakade flätor. Simple. 

Bilder från dagen:


Promenad med Freja.

En kopp te hjälper för halsont som jag haft till och från idag. Sushiii!!! Tofu, avokado och rullar med tofu, avokado, gurka och morot(???). 

Vad ska ni göra imorgon?
Allmänt, Vardag | | Kommentera |

just a normal week?

Det var en lugn lördag. Det enda jag gjorde var i stort sett att jag var i stallet, och satt i min säng hemma och gjorde ingenting. Hur saker kan ändras så fort har jag svårt att förstå och just nu vet jag inte hur jag ska agera. Jag tännker för mycket.
 
I eftermiddag ska jag iväg till farmor och farfar och ha det lite trevligt, och även plocka lite bajs från Rosen då vi ska kolla masken. Annars blir det väl musik hela dagen som igår. Lär inte få så mycket gjort, trots att jag skulle vilja det och behöva det. 
 
Vad jag ska göra med morgondagen är oklart, men jag ska iallafall till stallet. På tisdag lär jag ta en dag på stan med en saknad kompis och på fredag ska jag se Ulrik. Så otroligt glad och taggad på det. Och sen, på lördag byter vi stall. Är jättetaggad, nervös och rädd. Men har nog inte riktigt förstått det ännu, men jag tror nog att allt blir bra. 
 
Nu har jag legat i sängen och segat alltför länge så nu ska jag gå upp :)
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
Allmänt, Vardag | | Kommentera |
Upp