Ridpass 16 December 2015

Trots att det var riktigt kallt, så var ridbanan i gott skick och det gick riktigt bra att rida på den! Så i mörkret hämtade jag min RENA häst (??? Hon var ren ???) och myste lite med i stallet. Borstade av och kratsade hovarna, kollade så att alla broddar satt på plats.
 
 
Vi skrittade fram i säkert 15 minuter. Mycket i höger varv då jag fokuserar på det en hel del just nu. Hon mjuknade ganska fort men jag fick hela tiden hålla om med innerskänkeln - och det var hårt. Vi tog mycket galopp sen då det sist, i måndags märktes att vi behöve jobba på den. Detgick toppen efter ett tag, fick hålla om med skänkeln och var tvungen att öka i början för att sen ta igen lite och få en lugnare med längre steg. Är otroligt nöjd och sen var det tölten vi jon´bbade med, och vi fokuserade på fattning rån skritt till tölt och avsaktning direkt till skritt, istället för att hon ska välja traven därimellan. 
 
När allt gått bra så skrittade jag av i säkert tio minuter och efter detta var vi riktigt nöjda båda två!
 
 
Bilder från förra vintern när vi hadde snö.
 
Allmänt, Vardag med häst | |
#1 - - Annie:

sv: Tack så mycket!!
En spänd häst, inte så höga procent men ingen större konkurrens så lyckades de få segern. Men kul såklart med placering även fast de endast red med syfte att träna och skapa rutin! :)

Upp