Har jag en plan?

I think I know.
 
Läs, Läs, Läs.
 
Min plan:
Bettet kommer vara på, ja. Jag har ett tredelat bett med mitt micklemträns, det kommer jag rida med. 
Trots att jag ridit Rosen i mer än ett år, så har vi inte hittat verandra till 100. Så, det är det vi ska göra. När jag hittat alla hennes knappar, eller något i den stilen, kan man ta bort hjälper efter hjälper. Bett, träns, osv haha. 
Fast nu har jag inte sån lust att hitta alla knappar, eller verhuvudtaget rida. Somsagt var hon hopplös de senasta gångerna :-)))))) 
 
 
Vardag | | Kommentera |

press, dålig sömn och en ledsen hästmäniska

Vet inte om jag berättade att jag och min klass återvände till skolan vid 1830 och hängde samt stannade över natten? Vi kollade film, åt chips, godis och hade trevligt o kul.
Dessvärre fick jag endast fem timmars sömn, med prov idag, torsdag.
Har inte varit denna termin så osäker innan ett prov som jag var idag - men, haha, det var faktiskt förvånansvärt lätt när jag öppnade det! 
Har mycket i skolan. Speciellt såhär innan ett lov, ofta att man ska få saker klart innan lov & så har jag nu. Imorgon har jag flertal saker att lämna eller maila in. 
 
I måndags var jag i stallet. Rosen blev superglad över att se mig & det, det var ömsesidigt! Tog ut henne till banan också... Helt stum i munnen (okej, jag fattar nu. Typ aldrig ridit en stum häst - men ja, det kan jag väl checka av!) gick inte att göra något. Försökte få tölt men kunde inte få henne mjuk (hon spände sig) ingen trav utan att komma i en galopp, och inte svänga med en följsam häst. Men, jag avslutade när det gick liiiite bra. 
Det gjorde att i dagens svinkalla väder inte fick mig till stallet, och har världens ångest nu. Liksom förra veckan var min kompis o tog hand om henne, Rosen hade det säkert bättre än nu, antar jag. Hon förtjänar så mycket bättre.
Imorgon ska jag iaf till stallet - 2000 eller 1400 spelar ingen roll, jag ska dit och mysa med min älskling och visa att jag kan vara bra. 
 Jag älskar ju henne.
 
Nu ska jag ge mig en liten belöning efter övat franska och haft en jobbig skoldag, med TWD (SOM BÖRJAT IGEN!!!!) och godis!
Allmänt | | En kommentar |

Vad kan man ha på sig?

I Spanien var det en dags shopping för min del - min garderob har nästan ekat, samma gammla plagg varje dag!
Köpte även värdens finaste hängselbyxor (som ni sett i tidigare inlägg) som jag drog på mig igår. Men - innan jag gick från rummet till hallen blev jag, seriöst, tveksam. Jag har alltid tidigare aldrig haft problem mad att ha de kläder jag vill ha, men nu blev det så. Liksom ett annorlunda plagg, och folk kan tycka och tänka? Visst är det så, men hur blev det så ens? När kom någon på att man måste se ut & vara som alla andra?
Jag sopade tankarna under mattan. Jag fick inga konstiga kommentarer över mina snygga snickarbyxor, snarare tvärt om - fick några kommentarer om att jag var väldigt fin i dem och att de var snygga!
Så gör er själv fullt ut, jag vet hur det är när det känns som det inte går, men ödet har en plan för dig!
 
Och ja, I'm back in sweden.
 Har satt upp håret bak, funderar på att klippa som ovan^ men det är en annan historia!
Snickarbyxor H&M (köpta i spanien dock)//Tröja H&M (Spanien) // Armband MARKNAD
 
Dagens outfit är här nedan!
 
"Awsome" tröja BERSHKA // jeans BERSHKA
Kram på er och tack för alla kommentarer på sistone!
Allmänt | | En kommentar |
Upp