nellies & silkes instaagram

Idag får ni se till att följa min instagram - musikdroppar om ni vill ha update!! (Ni ser även mig på gonzanellie på instagram 😊) 
| | Kommentera |

dags för julstress

Japp, planeringen för denna "stressiga" vecka:
 
Måndag: Slutar 16, stallet till ca. 1745. Ändring: stallet på tis istället Plugg, svenska, franska, biologi
Tisadag: Slutar 16, Plugg, Matte, franska, eng, Kinesiska
Onsdag: Slutar 15, kommer till stallet 16 - ca 18. Plugg, svenska, ma, fra, kinesiska
Torsdag: Slutar 15.15 kommer till stalle ca 1620 till ca 1845, Plugg, Biologi, Fra, ev svenska, ma
Fredag: Horseshow!
Lördag: Tillbringar helgen ev. hos syssling annars ska jag försöka få skolarbeten klart samt åka till stallet.
Söndag: Tillbringar helgen ev. hos syssling annars ska jag försöka få skolarbeten klart samt åka till stallet.
 
Vardag | | 2 kommentarer |

jag är inte tillräcklig för min häst

Det är så jä*la mycket. Känns som jag kommer ha ett prov minst varje vecka till jul. Har så mycket läxor också, man blir inte direkt glad, känns mer som om man vill fly, fly från eländet. 
Jag ska inte klaga för mycket, vårterminen och höstterminen förra året var så mycket värre, men just här och nu är det inte kul.
 
Har sån ångest över min häst, vill ju hur gärna som helst åka till stallet varje dag, se till at få vår relation att funka, se till så att vi kommer någon vart. 
 
Jag har nästan ingen av dagarna lust att åka till stallet? Har varit så sen höstlovet. Jag måste typ tvinga mig dit, även fast hon är den som gör miggladast av allt. Så sjukt synd att det är såhär, världens svacka. 
Sen har jag inte yber mycket tid pg.a skolan. Slutar 16 mån & tis, 15 ons, 15.15  tors, 13 fre. Fredagar är de dagarna i veckan som jag med säkerlighet åker till stallet. 
Jag vill inte känna såhär. Jag vill längta till stallet, se fram emot att stå och borsta min prinsessa, ta en ridtur på ridbanan eller en sväng i skogen. Men det är inte så. 
När jag väl är i stallet är det ju bra, men blir lätt irriterad på att hon antingen är täckt av helt blöt lera, att hon står och äter när jag kommer eller att hon inte vill tölta. 
Jag vill vara glad, jag vill se fram emot stallet och jag vill försöka hitta lösningar istället för fel.
Jag vill ge Rosen det bästa, jag vill att vi ska ha kul.
Jag vill att Rosen ska älska mig lika mycket som jag älskar henne, att Rosen ser fram emot att få träffa mig. 
Jag vet inte om felet ligger i att det gått som det har? Att jag blivit less på att det inte funkar och att jag tror att hon hatar mig fö att  jag tvingar in ett bett i munnen på henne, kan det vara så? Att jag endå tror att hon har det bättre i hagen än med mig på ryggen..
 
Jag vet inte, och det är inte Rosens fel. Jag tycker mig dock vara så dum mot henne, men det är ju svårt att säga när jag inte vet om hon föredrar hagen framför mig.
Alla bilderna är tagna innan April detta år.
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp