Ericsson Globe 30/5 = MILEY CYRUS

 
Låt mig få ut mina känslor: Jag har sett Miley the one and only Cyrus. Vilken jävla grym kväll. Får gåshud av att tänka på att jag sett henne Irl. Herre oj. WHAAAAAAAAAAAAT. Fu***ng crazy!!! ODSFKGJEJGHI3EUSUJC.
Sammanfattning av kvällen:

Vi kom till Globenområdet redan vid fyra. Gick in på Donken och åt, strosade sedan runt i Globen C. Detta var första gången jag hade sittplats på en konsert, men det hindrade mig inte från att småköa- vid 1720 gick vi till vår entré. Stod där och väntade i 1h, tills vi kom in i Globen. 
Träffade Wilma en snabbis och likaså Vaneza.
Försångaren (vem de nu va ???) hörde man knappt, men hon sjöng typ fyra låtar. 
Sen var det typ paus och hädan efter sätts det igång. Miley glider ned för sin tunga in på scen. Jublet låter mer än musiken, och det var allmänt GRYMT! 
 Och vi kan disutera detta med att jag velat se henne sen jag var typ sju??. Och IGÅR VAR JAG OCH SÅG HENNE :'D . Jag var i samma arena, i samma stad, på hennes konsert. Ryser av lycka.
Inglidandes på en tunga till självaste Bangerzlåten. wow.I Rooting for my baby kom som typ 12:e låt (sen dog min mobil), och efter detta var det hennes akustiska versioner. Först summertime sadness, följt av jolene. Åh, älskar hennes Jolene cover!!
 
Konserten var sammanfattat grym, hon avslutade med Party In the USA. LOVEE. 
 
Kan ej uttrycka lyckan av att sett Miley, åh. En av de bästa konserterna jag varit på. TACK MILEY.
 
Och, vad tycker jag nu om Miley? Från Hannah Montana till en tjej som twerkar naken på sin wrecking ball, och röker på WMA´s. Nej jag tycker inte att det är kanske "rätt" att göra vissa av dessa saker, nej, men att börja klaga på att hon klippte sig - då får man tänka över det, då går man lite för långt va? Enligt mig: JA. 
1: Hon klippte sitt hår kort. Och vemfan bryr sig? Har inte ni också klippt er? Hon förändrades inte för att hon klippte sig - snarare tvärt om.
 2: Hon blev annorlunda, och hon är inte längre Hannah Montana. Vi alla har säkert sett henne i våran favvoserie HM. Men, det var mer än tre år sedan! Hon var omyndig, hon har blivit vuxen - och det tror jag att hon har behövt visa världen. Hon kan väl inte vara en tonårsflicka hela sitt liv?
 Jag tycker hon är ball, och hon gör sin sak. Sen att vissa saker somsagt kanske inte är "bra"  kan jag hålla med om, men hon är en grym sångare, punkt.
 
Allmänt, Fangirl | | 2 kommentarer |

planer 30/5

 
Miley har förmodligen anlänt i Sverige redan, och jag ser sjukt mycket fram emot att se henne! 
Ska träffa 2 kompisar också som jag inte sett på superlänge, mys.
Nu ska jag byta om och åka till stallet, longera en snabbis, sen hem och fixa mig, därefter så tidigt som möjligt åker vi in mot sthlm. Måste komma på vad jag ska hitta och ha på mig ur min garderob bara, mulet är det nu och ska troligtvis bli regn.
Räknar med att vara i Globen senast 1800, insläppet är 1815. 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

tre dagar

 
Hejsan.
 
Igår åkte jag till skolan med mycket ont i halsen. Efter en trettio minuter mådde jag så dåligt att jag inte unde vara kvar, så åkte hem. Det blev mys med kaninen och sömn - något jag kände att jag behövde. 
Blev dock ingen ridning då ju som jag hade tänkt mig, men under morgonen var jag där och kollade henne en snabbis - bokstavligen (typ 10sek). 
 
Sen nu ska jag snart till stallet i guess, håller för tillfället på att prata om ev. ridläger med Rosen - let's se.
Så idag blir det antingen longering eller skogstur, sedan städa klart rummet, småfix & sånt. Imorgon blir det en crazy dag! Ska till stallet och rida (gör det jag inte gör idag) sedan blir det Stockholm och - MILEY! SICK.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp