dethär med rubriker

Nu är jag hemma, borde plugga, men nä. Jo okej, jag måste verkligen ta tag i det nu, så ska verkligen göra det när jag skrivit klart. Hann aldrig till stallet igår, får bli fotografering med häst denna helg istället.
Red för Johanna i lördags, vilket gick süper. 
 Tösen blev tillochmed svettig, men kan ju också bero på vinterpälsen som vi fortfarande kämpar med att få bort.
 
Mer uppdatering så fort jag har plugget under kontroll.
Allmänt | | 4 kommentarer |

våfflor och en hel del att stå i

Idag är det massor att göra. Först nu gjorde jag en god våffelfrukost till mig & pappa, mamma har varit i spanin sedan i torsdags och kommer hem ikväll. När hon kommer hem ska jag och pappa överraska henne, de ska ha ett nytt rum då våra fosterbarn har flyttat (inget sånt tar jag tyvärr upp här :) ). Det blir att flytta massor, sen ska vi också måla mtt brors gammla rum, som jag ska ta. Nu ska jag gå ut på långprommis med hunden medans pappa målar rummet. 
 
Sen, hoppas jag att vi hinner dra förbi stallet och knäppa lite bilder. 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

MINA DJUR

 
I min djurkära familj, äger vi för tillfället fem stycken. Jag är uppväxt med djur, och vill inte leva ett liv utan dem.
Vår fina katt, Alex är cirka elva år, och kom till oss med sin syster, Filippa som pyttesmå. När Filippa var cirka fem, var hon tvungen att hälsa på himmelen, av anledning, som jag faktiskt inte kommer ihåg. 
Alex, har sedan födseln haft en krokksvans (roligt namn, jag vet) och en väldigt kort sådann, hon kan inte röra den, så som mindre med våra andra katter, hade hon svårt att leka, och hålla balansen, men med åren har hon vant sig, och har jobbat upp sin balans, utan svansen. Alex var med oss i två år i Spaninen, men för hennes del tycker hon det är bäst hemma i Sverige.
Alex är en bondkatt, och som liten var hon väldigt blyg, men kan nu komma fram lite mer när det är besök.
 
Freja, vår åtta- nio åriga labrador, är en superglad tjej, som vill ha uppmärksammhet, och blir lätt svartsjuk. Freja var också med oss i Spaninen, och trivdes bra. 
Freja är en trygg tjej, som alltid vill oss väl, och älskar, älskar människor, och är väldigt underlägsen. 
Men, det absolut bästa hon vet är att simma, och mysa med sin bästavän till katt, Alex.
Lisa! Hon är den minsta men äldsta medlemmen i vår familj. Hon har varit med mamma sedan hon var liten, och är hur gammal som helst, men en exakt ålder har vi inte. 65+ stämmer i allafall. 
Ja, hon gillar värme, och spanien, det var det bästa hon visste. Absolut roligast tyckte hon var att få följa med till stranden, och springa i sanden.
Lisa, ja, hon går fritt på nedvåningen ivårt hus, och älskar salad.
Min fina Hilma.

Tanken var, när mina förra två kaniner dog ( vintern 2012) så ville jag inte ha några nya djur. Eftersom vi då på sista tiden, när vi hade skaffat nya djur, bara gått bort, så skulle vi inte köpa något nytt.
MEN, när man är på djuraffären och köper hundben, och det finns söta små varelser, som vill ha ett hem, kan man inte komma undan. Och vips, så var vi hemma med en kanin, Maj 2013.
Hilma blir snart, snart ett år, och älskar sin utebur på sommaren mest av allt.
 
Min fina Eyrarros vet ni ju kanske mest om.
 
Jag köpte Rosen 2013 och hon var tidigare under sommaren min medryttarhäst. Hon var då privatägd men var innan det en ridskolehäst och tävlingshäst, vilket var något hon inte trivdes med. Jag jobbar numera efter en bra kontakt mellan mig och häst, vilket jag tycker är det viktigaste inom ett förhållande med sin fyrbenta bästavän.
Eyrarrós är en fin islandsfux, född 1990, island. Hon är pigg och på för det mesta och älskar att galoppera på mysigt underlag. Hon är en tjej som vet vad hon vill, men är alltid öppen för förslag.
 
Mina Djur | | 7 kommentarer |
Upp